×

Werkgevers

Actief in de autobranche en op zoek naar een werknemer? We helpen je bij het vinden van de juiste kandidaat voor alle functies binnen de automotive. Dankzij jarenlange ervaring en een persoonlijke no-nonsense aanpak maken we de juiste match. Bij het selecteren van kandidaten kijken we niet alleen naar kennis en kunde, maar ook naar een match in ‘bloedgroep’. Denk hierbij aan persoonlijkheid, houding en denkwijze. Kortom: een kandidaat die past bij je organisatie én team. Ook na het in dienst nemen van een kandidaat blijven we persoonlijk betrokken bij de voortgang van de medewerker.

Automotive competenties en instellingen

Werving en Selectie

Uitzenden en Flexwerkers

Heb je tijdelijk extra werkaanbod of onderbezetting door ziekte of vakantie? We hebben een grote pool met ervaren specialisten in diverse functies. Zij kunnen op tijdelijke basis bij u aan de slag. Ook kiezen steeds meer organisaties ervoor om een kandidaat eerst op uitzendbasis in te zetten voordat deze in dienst gaat. Zo blijf je flexibel en heb je meer tijd om een nieuwe medewerker te beoordelen.

Projecten

Heb je voor een specifiek afgebakende periode extra medewerkers met ervaring nodig? We kennen een groot aantal ervaren specialisten in de autobranche die geschikt zijn voor tijdelijke functies. Zij kunnen op projectbasis bij u aan de slag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de inzet bij terugroepacties, salesacties of extra handen tijdens een wisselperiode.

Ontslag en Bemiddeling

Soms is het nodig iemand te laten gaan en hem of haar een volgende stap te laten nemen. We helpen zowel werkgevers als werknemers bij dit lastige traject. Om te beginnen door samen met de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand hiervan wordt een plan opgesteld die past bij de medewerker en jouw organisatie. Hierbij kan het gaan om het opstellen van een professioneel CV, het geven van sollicitatietrainingen en het bemiddelen bij een nieuwe baan of andere functie.

Advies en Employer Branding

Is er in jouw organisatie behoefte aan een frisse blik? Wanneer je je langere tijd intensief met iets bezig houdt, kan het zijn dat je niet alle details kunt overzien. Wij helpen je dat overzicht terug te krijgen door in samenspraak alle belangrijke werkprocessen te analyseren op zowel organisatie- als op afdelingsniveau. Zo schaven we jouw business bij en zorgen we ervoor dat je er écht het maximale uithaalt. Samen sleutelen we aan succes! Maak bijvoorbeeld gebruik van employer branding om jezelf op de kaart te zetten binnen de branche.

Nieuwsplatform icoon voor de automotive

Ben jij al op de hoogte?

We maken het je makkelijk. Wij verzamelen het mooiste, leukste en belangrijkste nieuws uit de autobranche en gebruiken dat om jou nóg beter te kunnen helpen. De laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van het aantrekken van medewerkers vind je in onze blog.

Close
Go top
×

Hee hallo!

Klik hier beneden op Dennis als je via Whatsapp een berichtje wilt sturen. Liever mailen? Dat kan natuurlijk ook gewoon. Stuur je vraag naar helpdesk@automotive-recruitment.nl

×