Maak kennis met Autoservice De Goey

Autoservice de Goey is sinds 1965 een begrip voor Montfoort en omstreken. Vanaf het begin vertegenwoordigen zij het merken Opel en Isuzu bedrijfswagens. Daarnaast doen zij ook onderhoud aan alle andere merken en type auto’s en lichte bedrijfswagens.

Begin 60e jaren is Ben de Goey sr. begonnen met een autorijschool. Degene die slaagde voor hun rijbewijs waren zoekende naar een autootje, dus de overstap naar de verkoop van auto’s was snel gemaakt. In 1965 deed zich de mogelijkheid voor om het merk Opel te gaan vertegenwoordigen en deze mogelijkheid werd serieus aangepakt met het bouwen van de nu nog steeds huidige werkplaats. In 1979 werd het aangrenzende woonhuis van Ben de Goey sr. afgebroken om plaats te maken voor een ondergrondse kelder voor showen van gebruikte auto’s met daarboven een showroom voor nieuw. Sinds begin 90e jaren is het bedrijf uitgebreid met een leaseafdeling en ook voor het herstellen van schades zijn de klanten hier aan het juiste adres.
In 1997 is het bedrijf overgenomen door Ben de Goey jr.

Bij Autoservice De Goey werkt een enthousiast en hecht team van 8 mensen en die hebben allen klantgerichtheid en service hoog in het vaandel staan. Ben de Goey is dan ook trots op het dorpse gevoel dat hij in al die jaren heeft weten te behouden!

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Autoservice De Goey

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Autoservice De Goey

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Autoservice De Goey? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Is Autoservice De Goey jouw volgende werkgever?

Autoservice De Goey is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van verkoop, onderhoud en reparatie en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!