Maak kennis met Lubecore

Lubecore, gevestigd in Campbellville, Ontario, werd opgericht in 2008. Lubecore produceert de meest innovatieve geautomatiseerde smeersystemen op de markt. Zij ontwerpen, assembleren, produceren, vermarkten, installeren en garanderen state-of-the-art geautomatiseerde smeersystemen. Deze geautomatiseerde smeersystemen leggen de lat op het gebied van prestaties en duurzaamheid. Lubecore heeft eigen machines en gereedschappen, produceert de producten zelf en heeft intellectueel eigendom zoals ontwerpen en specificaties. Daarnaast hebben zij patenten aangevraagd op ontwikkelingen van de volgende generatie in geautomatiseerde smering.

Lubecore heeft een continu groeiend dealernetwerk dat bestaat uit verschillende verkoop- en servicelocaties in verschillende landen wereldwijd. Met meer dan 100 jaar gecombineerde managementervaring, levert en ondersteunt Lubecore dealers en klanten in de industrie, transport, mijnbouw, gemeentelijk, landbouwkundig en mobiel zwaar materieel. Met andere woorden, als er vet nodig is, kan Lubecore de smering automatiseren!

Lubecore is de vooraanstaande leverancier en leverancier van de volgende generatie van geautomatiseerde smeersystemen wereldwijd. Zij blijven innoveren en maken betrouwbare producten van hoge kwaliteit en bieden een uitstekende klantenservice. Het doel is om het meest effectieve ondersteuningsnetwerk van gespecialiseerde lokale dealers ter wereld op te zetten.

De kernwaarden van Lubecore zijn:
Focus eerst op klanten, Wees de beste in wat we doen, Wees gepassioneerd, Toon een gevoel van urgentie, Kijk naar de lange termijn en Werk met integriteit.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Lubecore

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Lubecore

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Lubecore? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Krijg er een beeld bij!

Bekijk de bedrijfsvideo van Lubecore

Zien hoe het er bij Lubecore aan toe gaat? Neem een kijkje en krijg alvast een beeld van misschien wel jouw toekomstige werkomgeving!

Check de Werkplek

Is Lubecore jouw volgende werkgever?

Lubecore is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van specialist in het ontwerpen, maken, leveren en monteren van automatische smeersystemen en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!