Maak kennis met Autobedrijf J. Muys & Zn.

Autobedrijf J. Muys & Zn. Een autobedrijf met historie! Al sinds 1955 zijn zij het bedrijf als het gaat om de aan- of verkoop van auto’s, het onderhouden, tanken en alle andere zaken die te maken hebben met vierwielers. In al die jaren zijn zij uitgegroeid tot een totaalleverancier voor mobiliteit.
Het was Jan Muys sr. die de zaak in 1955 opende. Door dag-in-dag-uit hard te werken voor de klanten is Muys een begrip geworden in Heteren en omstreken. Inmiddels is de 3e generatie werkzaam binnen het familiebedrijf, iets wat de familie Muys ongelooflijk trots maakt. Na Jan Muys heeft Cees Muys het overgenomen, hij heeft op zijn beurt het stokje overgedragen aan zoon Jan.
In al die jaren is er qua werkzaamheden niet veel veranderd, wat betreft faciliteiten des te meer. Inmiddels bestaat Autobedrijf J. Muys & Zn. uit een showroom, werkplaats, schadewerkplaats, wasplaats, tankstation en meer; oftewel een full service autobedrijf dat alles en iedereen kan helpen. Daarbij investeren zij continue in de nieuwste machines, technieken en opleidingen voor de medewerkers zodat zij ten aller tijde de klanten weer op weg kunnen helpen.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Autobedrijf J. Muys & Zn.

Check de Werkplek

Is Autobedrijf J. Muys & Zn. jouw volgende werkgever?

Autobedrijf J. Muys & Zn. is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van verkoop, onderhoud en schadeherstel en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!