Maak kennis met Autobedrijf Schoonen

Autobedrijf Schoonen is een dorpse garage met een gemoedelijke familiaire sfeer. Zij zitten al jaren in Vlijmen gevestigd en hebben een zeer goede naam en reputatie opgebouwd. Dit mede doordat ze zeer klant- en servicegericht en erg toegankelijk zijn.

De klanten kunnen bij Autobedrijf Schoonen dus terecht voor onderhoud, reparatie en schadeherstel. Ook voor occasions (en zoekopdrachten voor specifieke occasions) zijn zij hier al jaren aan het goede adres.

Autobedrijf Schoonen is sinds 1970 al Mazda specialist maar voert ook onderhoud en reparaties uit aan alle andere merken. Op de vestiging staat dan ook een enthousiast team liefhebbers en techneuten klaar voor de alle klanten en zij helpen ze op de goede en vakkundige manier weer op weg!

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Autobedrijf Schoonen

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Autobedrijf Schoonen

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Autobedrijf Schoonen? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Is Autobedrijf Schoonen jouw volgende werkgever?

Autobedrijf Schoonen is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van werkzaamheden in de autobranche en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!