Maak kennis met Vakgarage Richtlijn

Vakgarage Richtlijn is al sinds 1994 een begrip in de regio als het gaat om goed en vakkundig onderhoud aan alle merken en typen auto’s en lichte bedrijfswagens.

De werkplaats is uitgerust met alle benodigde werkzaamheden en omdat Vakgarage Richtlijn lid is van de Vakgarage-formule krijgen alle medewerkers diverse cursussen (5 a 6 dagen per jaar) en kunnen zij zich nog verder ontwikkelen.

Jan Zwagerman (eigenaar) en zijn team (2 autotechnici en 1 meewerkend voorman) helpen (de veelal trouwe en jarenlange) klanten op een goede manier weer op weg.

Vakgarage Logo

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Vakgarage Richtlijn

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Vakgarage Richtlijn

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Vakgarage Richtlijn? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Is Vakgarage Richtlijn jouw volgende werkgever?

Vakgarage Richtlijn is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van verkoop, onderhoud en reparatie van alle merken en typen en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!