Over ons afbeelding bij Automotive Recruitment

Automotive Recruitment

Automotive Recruitment is er om werkzoekenden te helpen bij het vinden van een baan en werkgevers te helpen bij het vinden van geschikte kandidaten binnen de autobranche. Dat doen we door de beste tips, het laatste nieuws en de nieuwste vacatures te delen via onze blogs, video’s en social media. Hierdoor weten we zowel actieve als latente werkzoekenden te bereiken. Daarnaast bieden we werkzoekenden hulp bij het maken van een automotive CV, leiden we jong talent op tot commercieel en technisch personeel en zetten we de werkgevers waarmee we samenwerken in de schijnwerpers met behulp van employer branding.

20+

Jaar ervaring

1500+

Medewerkers getraind

850+

Gevonden matches

Maak kennis met Dennis Verhoef

Dennis Verhoef is de naam. Geboren en getogen in de autobranche. Twintig jaar geleden ben ik begonnen als junior autoverkoper, maar al snel maakte ik de overstap naar bedrijfswagens. Hierbij kon ik de klant volledig betrekken bij het proces en een oplossing op maat leveren. Het flexibel meedenken met de klant, dat was de uitdaging die ik zocht.

Tien jaar geleden heb ik dan ook besloten niet meer met het ijzer aan de slag te gaan, maar met de mensen erachter. Ik heb mijzelf sindsdien ontwikkeld tot specialist op het gebied van personeelsmanagement in de autobranche.

Over ons afbeelding bij Automotive Recruitment

Dennis & Ervaring

Dankzij mijn jarenlange ervaring in de autobranche weet ik als geen ander wat er speelt en wat er nodig is. Daarnaast heb ik ook zeer ruime ervaring in de werving en selectie van automotive vakkrachten. Inmiddels heb ik een erg mooi en breed netwerk van kandidaten, werknemers en werkgevers binnen de branche opgebouwd. Daarbij heb ik heel wat organisaties geholpen met het vinden van een nieuwe medewerker en mensen zowel direct als indirect aan een baan geholpen.

Werk voor iedereen

Voor alle functies in de automotive kun je bij mij terecht. Denk hierbij aan: bedrijfsleiders, aftersales managers, adviseurs, accountmanagers, poetsers, magazijnmedewerkers, keurmeesters, autotechnici, auto- en banden monteurs en chauffeurs.

Naast het aanbieden van werk- en stageplekken, leid ik zelf ook bandenmonteurs en commercieel personeel op. Bij een meerdaagse training op locatie worden de cursisten zowel theoretische als praktisch geschoold. Hierbij kijk ik goed naar de behoefte vanuit de markt en de verschillende opleidingsniveaus.

Passie en persoonlijke aandacht

Het persoonlijke contact, het matchen en coachen van mensen, dat is mijn passie. Het geeft mij onwijs veel voldoening om een nieuwe medewerker aan een organisatie te koppelen en vice versa. Je biedt iemand tenslotte niet alleen een baan of nieuwe medewerker, maar ook een toekomst!

Omdat ik veel bij medewerkers en klanten op locatie ben, kan ik gemakkelijk en snel schakelen. Dit is voor iedereen prettig; je weet wat je aan me hebt en ik kan makkelijker de juiste match maken. Dit zorgt voor tevreden werknemers en opdrachtgevers, want ik geloof dat je pas succesvol en gelukkig kunt zijn als je iets doet dat dicht bij je hart ligt en doet waar je goed in bent.

Klaar voor nieuwe medewerkers of jouw juiste versnelling?

Kennismaken met Dennis