Maak kennis met AutoUnit

Wil jij werken bij het autobedrijf van de toekomst? Bij AutoUnit ga je aan de slag binnen een jong en dynamisch team waar je de ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen. AutoUnit heeft een splinternieuw pand gebouwd aan de A2 bij Utrecht en heeft een van de grootste overdekte showrooms van Nederland. Met ruim 400 auto’s hoef jij je nooit te vervelen en zijn er tal van uitdagingen. Naast de verkoop heeft AutoUnit een hypermoderne werkplaats, spuiterij en poetscentrale. Bovendien is de hele vestiging klimaatneutraal en is duurzaamheid in alle processen doorgevoerd. Je werkt samen in een team van gedreven collega’s in een vestiging waar hard gewerkt wordt en ook onderling veel plezier wordt gemaakt. Kortom, het bedrijf waar jij wilt werken!

Werkgever informatie

  • Locatie:
    Utrecht
  • Specialisatie:
    Verkoop, onderhoud, reparatie en schadeherstel
  • Website:
    https://autounit.nl/

Werkgever locatie

Vacatures bij AutoUnit

Krijg er een beeld bij!

Bekijk de bedrijfsvideo van AutoUnit

Zien hoe het er bij AutoUnit aan toe gaat? Neem een kijkje en krijg alvast een beeld van misschien wel jouw toekomstige werkomgeving!

Check de Werkplek

Is AutoUnit jouw volgende werkgever?

AutoUnit is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van verkoop, onderhoud, reparatie en schadeherstel en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!