Maak kennis met Automotive Recruitment

Automotive Recruitment is er om werkzoekenden te helpen bij het vinden van een baan en werkgevers te helpen bij het vinden van geschikte kandidaten binnen de autobranche. Dat doen we door de beste tips, het laatste nieuws en de nieuwste vacatures te delen via onze blogs, video’s en social media. Hierdoor weten we zowel actieve als latente werkzoekenden te bereiken. Daarnaast bieden we werkzoekenden hulp bij het maken van een automotive CV, leiden we jong talent op tot commercieel en technisch personeel en zetten we onze partners in de schijnwerpers met behulp van employer branding.

Automotive Recruitment Logo

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Automotive Recruitment

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Automotive Recruitment

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Automotive Recruitment? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Automotive Recruitment Logo

Is Automotive Recruitment jouw volgende werkgever?

Automotive Recruitment is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van werving & selectie, employer branding en opleidingen en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!