Recruiter voor de autobranche

Actief in de autobranche en op zoek naar een werknemer? We helpen je bij het vinden van de juiste kandidaat voor alle functies binnen de automotive. Dankzij jarenlange ervaring en een persoonlijke no-nonsense aanpak maken we de juiste match. Bij het selecteren van kandidaten kijken we niet alleen naar kennis en kunde, maar ook naar een match in ‘bloedgroep’. Denk hierbij aan persoonlijkheid, houding en denkwijze. Kortom: een kandidaat die past bij je organisatie én team. Ook na het in dienst nemen van een kandidaat blijven we persoonlijk betrokken bij de voortgang van de medewerker.

Dennis Verhoef DAR Dennis Automotive Recruitment

Werving & Selectie

Ben je op zoek naar een nieuwe medewerker? Dennis helpt je daar graag bij. Dankzij jarenlange ervaring, een groot netwerk en een persoonlijke aanpak weet hij de juiste medewerker te rekruten. Dit geldt voor alle niveaus in de autobranche. Omdat geen enkele organisatie, medewerker en werving- en selectieprocedure hetzelfde is, levert Dennis altijd een procedure op maat. Graag vertellen we tijdens een persoonlijk gesprek hoe hij we jou van dienst kunnen zijn. We werken op basis van ‘no cure, no pay’ en hanteren, afhankelijk van de gekozen vacaturebundel, een garantieregeling tot wel twee maanden.

Recruitment afbeelding bij Automotive Recruitment

Uitzenden & Flexwerkers

Heb je tijdelijk extra werkaanbod of onderbezetting door ziekte of vakantie? We hebben een grote pool met ervaren specialisten in diverse functies. Zij kunnen op tijdelijke basis bij u aan de slag. Ook kiezen steeds meer organisaties ervoor om een kandidaat eerst op uitzendbasis in te zetten voordat deze in dienst gaat. Zo blijf je flexibel en heb je meer tijd om een nieuwe medewerker te beoordelen.

Recruitment afbeelding bij Automotive Recruitment

Ontslagbemiddeling

Soms is het nodig iemand te laten gaan en hem of haar een volgende stap te laten nemen. We helpen zowel werkgevers als werknemers bij dit lastige traject. Om te beginnen door samen met de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand hiervan wordt een plan opgesteld die past bij de medewerker en jouw organisatie. Hierbij kan het gaan om het opstellen van een professioneel CV, het geven van sollicitatietrainingen en het bemiddelen bij een nieuwe baan of andere functie.

Recruitment afbeelding bij Automotive Recruitment

Op zoek naar nog meer diensten?

Even kennismaken?