Maak kennis met Autobedrijf Wijnne

Autobedrijf Wijnne is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar actief is en momenteel wordt geleid door de tweede generatie. Ze hebben 2 vestigingen (Doornspijk en Nijmegen), een team van in totaal 40 medewerkers en streven ernaar om de klant centraal te stellen. Bij Autobedrijf Wijnne vindt men persoonlijk contact en een open en eerlijke cultuur van groot belang.

Het bedrijf begon als een loonbedrijf in 1979, maar evolueerde tot een full-service autobedrijf met verkoop van jonge occasions, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, schadeherstel en private lease van auto’s onder de naam Easy Auto Lease. Het bedrijf is onafhankelijk van merken en denkt graag met de klant mee, ongeacht het budget.

De eigenaren van het bedrijf, Gerrit-Jan Wijnne en Ria van Loo, begonnen met het repareren van auto’s als hobby en besloten later het loonbedrijf te verkopen en zich volledig te richten op Autobedrijf Wijnne. In de loop der jaren is het bedrijf gegroeid en hebben de kinderen van Gerrit-Jan en Ria, Gerrit, Hennie en Anneke, het bedrijf verder uitgebreid. In 2019 werd het bedrijf overgedragen aan de tweede generatie.

De belangrijkste activiteiten van Autobedrijf Wijnne omvatten de verkoop van jonge occasions, onderhoud en reparatie van personen- en bedrijfswagens, schadeherstel en het beheer van een private lease wagenpark onder de naam Easy Auto Lease. Het bedrijf hecht veel waarde aan tevreden klanten en persoonlijk contact.

Autobedrijf Wijnne Logo

Werkgever informatie

 • Locatie:
  Doornspijk
 • Bedrijfsgrootte:
  ~40
 • Ervaring vanaf:
  1979
 • Specialisatie:
  Een groot allround autobedrijf en een echt familie bedrijf
 • Website:
  https://www.wijnne.nl

Werkgever locatie

Vacatures bij Autobedrijf Wijnne

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Autobedrijf Wijnne

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Autobedrijf Wijnne? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Autobedrijf Wijnne
Autobedrijf Wijnne
Autobedrijf Wijnne
Autobedrijf Wijnne
Autobedrijf Wijnne
Autobedrijf Wijnne
Autobedrijf Wijnne

Is Autobedrijf Wijnne jouw volgende werkgever?

Autobedrijf Wijnne is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van een groot allround autobedrijf en een echt familie bedrijf en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!