Maak kennis met Autobedrijf den Breejen

Autobedrijf Den Breejen in Almkerk is al sinds 1977 het adres voor het onderhoud, repareren en de aanschaf van personenauto’s en lichte bedrijfswagens van alle voorkomende merken met de nadruk op Opel en daarnaast zijn zij officieel Opel dealer voor het Land van Heusden en Altena en omgeving.

Zij ontzorgen de klanten optimaal en bieden een uitgebreid dienstenpakket zoals financieringen en autoverzekeringen, autoverhuur, leasing, autoschade, verkoop van onderdelen en accessoires, advies, verkoop van Shell brandstoffen, carwash en carcleaning, airco- en ruitenservice.

Autobedrijf Den Breejen is een gezond, stabiel familiebedrijf en de sfeer is dan ook familiair en gemoedelijk; kortom een fijne werkgever!

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Autobedrijf den Breejen

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Autobedrijf den Breejen

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Autobedrijf den Breejen? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Is Autobedrijf den Breejen jouw volgende werkgever?

Autobedrijf den Breejen is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van verkoop, onderhoud en schadeherstel en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!