Maak kennis met Auto van Dijck Hapert

Auto van Dijck is al ruim 35 jaar een begrip in de regio Hapert. Op 22-10-1983 start Han van Dijck een Renault dealerschap aan de Industrieweg 13 in Hapert. In 2015 werd de overstap gemaakt naar het Officieel erkend reparateur schap van Renault en sindsdien hebben zij zich ook gespecialiseerd in de verkoop van jonggebruikte auto’s.

Op 1 januari 2017 heeft Ronald van der Heijden Auto Van Dijck overgenomen van Han van Dijck die op zijn beurt van zijn welverdiende pensioen is gaan genieten.
Naast het onderhoud en de verkoop werd ook Autohopper aangesloten en onlangs zijn zij ook onderdeel geworden van James Autoservice.

Auto van Dijck is een (h)echt familie bedrijf waar collegialiteit, saamhorigheid en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Dit merk je aan de lange dienstverbanden van de huidige medewerkers en de grote en trouwe klantenkring.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Auto van Dijck Hapert

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Auto van Dijck Hapert

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Auto van Dijck Hapert? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Is Auto van Dijck Hapert jouw volgende werkgever?

Auto van Dijck Hapert is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van werkzaamheden in de autobranche en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!