Maak kennis met AutoSale

AutoSale is gevestigd in de stad Oss en heeft een showroom van ruim 1200m2 groot. Deze biedt plaats aan zo’n 100 occasions. Daarnaast hebben zij het buitenterrein met nog een zo’n 50 gebruikte auto’s. Bij AutoSale heeft de klant dus een ruime keuze aan jong gebruikte occasions. In het segment van €5.000,- tot €40.000,- hebben zij constant een voorraad occasions van minimaal 150 auto’s. Jaarlijks verkopen zij maarliefst 700 auto’s!
AutoSale is gespecialiseerd in het sportievere en luxere segment, maar daar omheen bieden zij ook een zeer gevarieerd aanbod occasions aan, van boodschappenwagentje tot bestelbus.

Ook is AutoSale succesvol als bemiddelaar bij het verkopen van particuliere auto’s. Hierbij verkoopt Auto Verkoop Makelaar de auto voor de klant, maar bieden zij wel de garantie die men krijgt wanneer men rechtstreeks koopt bij een garagebedrijf.

Naast een showroom hebben zij ook een nette ruim opgezette werkplaats waar alle auto’s gecontroleerd worden , onderhouden worden en verkoopklaar gemaakt worden.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij AutoSale

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij AutoSale

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van AutoSale? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Is AutoSale jouw volgende werkgever?

AutoSale is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van werkzaamheden in de autobranche en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!