Maak kennis met M.C. Kersten

M.C. Kersten gevestigd in Amsterdam, is een familiebedrijf dat al ruim 60 jaar bestaat. Zij zijn gespecialiseerd is in het bedenken, ontwikkelen, produceren en monteren van onder andere complexe metaalconstructies, trappen, liftschachten, hekwerken, kozijnen, deuren, glasdaken en zelfs kunstwerken.
M.C. Kersten levert een totaalpakket aan kwalitatief hoogwaardige maatwerk metalen producten, waarin de passie voor metaal, vakkundigheid en diversiteit in het bewerken van en werken met metalen tot uiting komt.

De medewerkers van M.C. Kersten BV zijn – ieder op hun eigen gebied – vaklieden. Zij leveren ambachtelijk vakmanschap van hoge kwaliteit. Machines zijn tijdens het werken een belangrijk gereedschap, echter het vakmanschap van de medewerkers van Kersten maakt het verschil. Daarbij zorgt Kersten ervoor dat de medewerkers beschikken over de meest geavanceerde methoden en technieken voor ontwerp, fabricage en assemblage, zodat alle producten voor u op maat gemaakt kunnen worden.

Kersten draagt zorg voor het gehele productieproces waarbij de calculators aan de start van een project staan om een scherpe prijs af te kunnen geven. Vervolgens zorgen de tekenaars ervoor dat er geen ‘zwevend metaal’ op een tekening staat. Zij tekenen het totale ontwerp waarbij ook alle bevestigingen worden uitgewerkt.
Wanneer de tekeningen definitief zijn, worden zij in onze werkplaats in productie genomen. De medewerkers in de werkplaats hebben moderne machines tot hun beschikking, waarmee zij een project tot in de puntjes verzorgd kunnen fabriceren.
Als laatste onderdeel van het productieproces vind de montage van de gefabriceerde producten plaats. De buitendienst beschikt over medewerkers met tonnen ervaring waardoor zij hun hand niet omdraaien voor de, soms ingewikkelde, montagewerkzaamheden.
Op deze manier wordt er bij Kersten een eindproduct geleverd dat waar gewenst volledig geconserveerd is, waarin we naast metaal ook glas, hout en andere materialen kunnen verwerken.

Alle bedrijfs- en productieprocessen worden doorlopend getoetst aan de geldende Europese normen in de metaalsector en Kersten is gecertificeerd volgens VCA*, ISO-9001 en de NEN-EN 1090, t/m EXC 3. Ook is M.C. Kersten is lid van de Metaalunie en van de vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche. Verder is M.C. Kersten BV een door Kenteq erkend leerbedrijf.
Kortom, bij Kersten staan ambacht, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel!

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij M.C. Kersten

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij M.C. Kersten

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van M.C. Kersten? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Is M.C. Kersten jouw volgende werkgever?

M.C. Kersten is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van trappen en gevels op maat en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!