Maak kennis met Autobedrijf van de Wouw

Autobedrijf Van de Wouw is opgericht in 1964 door Tinus van de Wouw en inmiddels heeft de 2e generatie (Marcel van de Wouw) het bedrijf overgenomen. Zij zijn gevestigd aan de autoboulevard in Waalwijk en zijn dealer/ servicepartner van Hyundai en Mitsubishi, maar ook onderdeel van Vakgarage. Dit betekent dat er in de werkplaats niet alleen dealerwerk is, maar ook universeel werk. Mede hierdoor is de klantenkring erg divers, maar ook zeer trouw.

Eerlijk, Nuchter, Duidelijk en Vriendelijk, dat zijn de pijlers bij Autobedrijf van de Wouw. Dit stralen zij niet alleen uit naar de klanten, maar ook naar het eigen personeel. De sfeer binnen het bedrijf is ongedwongen, vriendelijk en familiair, al met al een zeer goede en fijne werkgever!

Werkgever informatie

  • Locatie:
    Waalwijk
  • Specialisatie:
    Werkzaamheden in de Autobranche
  • Website:
    https://wouw.nl/

Werkgever locatie

Vacatures bij Autobedrijf van de Wouw

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Autobedrijf van de Wouw

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Autobedrijf van de Wouw? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Krijg er een beeld bij!

Bekijk de bedrijfsvideo van Autobedrijf van de Wouw

Zien hoe het er bij Autobedrijf van de Wouw aan toe gaat? Neem een kijkje en krijg alvast een beeld van misschien wel jouw toekomstige werkomgeving!

Check de Werkplek

Is Autobedrijf van de Wouw jouw volgende werkgever?

Autobedrijf van de Wouw is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van werkzaamheden in de autobranche en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!