Maak kennis met Van Abeelen APK

In 1985 richtte Jan van Abeelen de firma ‘van Abeelen Bedrijfswagen Keuringen’ (A.B.K.) op. Hij was ervan overtuigd dat een APK zonder belangenverstrengeling uitgevoerd moet worden om de betrouwbaarheid te garanderen. Daarom is Van Abeelen APK van het eerste moment een onafhankelijk keuringsstation. In 2014 werd in eigen huis een compleet nieuw mobiel APK-station ontwikkeld en gebouwd, waar zowel Jan als Piet vele uren in gestoken hebben.

Inmiddels is Van Abeelen APK uitgegroeid tot de grootste onafhankelijk APK-keurder van Nederland. Ondanks deze grootte is de organisatie erg plat en zijn Mark en Willem ten aller tijde voor iedereen aanspreekbaar en bereikbaar. Daarnaast zie je ze ook zelf nog regelmatig in 1 van de werkplaatsen aan het werk!

Bij Van Abeelen APK komen alle soorten klanten (particulier, fleetowner, garages, handelaren) en voertuigen (oud, jong, goedkoop, duur). Het werk is dan ook zeer afwisselend en uitdagend. Door de transparante manier van keuren en adviseren, heeft Van Abeelen APK een grote trouwe, tevreden en dankbare klantenkring opgebouwd.

Van Abeelen APK heeft een drietal belangrijke pijlers:
– Ze zijn onafhankelijk in het keuren (keuren met schoon geweten) en werken dan ook niet samen met een garagebedrijf of schadeherstelbedrijf;
– Zij keuren niet omzet-gestuurd, maar op klanttevredenheid en eerlijkheid;
– Zij denken bij de werkzaamheden mee met de klanten en overleggen ook ter plekke aan de auto met de klant.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Van Abeelen APK

Check de Werkplek

Is Van Abeelen APK jouw volgende werkgever?

Van Abeelen APK is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van onafhankelijke apk-keuringen en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!