Maak kennis met Jifeline Remote Diagnostics B.V.

Jifeline Remote Diagnostics B.V. biedt de automotive aftermarket een uniek diagnoseconcept; dealer- en garagebedrijven worden ontzorgd bij het programmeren en coderen van voertuig elektronica. Daarnaast ondersteunen zij de werkplaats bij diagnose van complexe storingen.

Jifeline Remote Diagnostics B.V. is opgericht door specialisten met ruime ervaring op het gebied van automotive elektronica. Door kennis van het diagnoseproces te koppelen aan jarenlange ervaring met werkplaatsapparatuur is een unieke combinatie ontstaan. De specialisten van Jifeline Remote Diagnostics B.V. weten niet alleen hoe het eraan toegaat in de dagelijkse praktijk maar bovendien weten ze als geen ander welke behoefte er is aan technische ondersteuning.

Jifeline Remote Diagnostics B.V. is bijzonder geschikt voor inzet op het gebied van coderen en programmeren, denk bijvoorbeeld aan het inleren van trekhaak kabelsets of nieuwe sleutels. Door live mee te kunnen kijken gaat de ondersteuning bovendien verder dan nu gebruikelijk is in de markt. Het team neemt op afstand de regie van de auto over en verzorgt de gewenste dienst. Dit kan een codering, een programmering of ondersteuning bij diagnose zijn. Jifeline Remote Diagnostics B.V. heeft veel middelen en tijd geïnvesteerd om voertuigdiagnose op afstand werkelijkheid te maken. Het contact maken met de regeleenheden van de auto en vervolgens dat contact behouden vraagt om een bijzondere technische expertise waarover het team in eigen huis beschikt.

Vanuit Werkendam wordt een service center gerund waar per dag zo’n 200 auto’s gecodeerd, geprogrammeerd en gediagnosticeerd worden. Daarnaast hebben zij wereldwijd reeds meer dan 80 partners die dezelfde service verlenen met behulp van de infrastructuur.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Jifeline Remote Diagnostics B.V.

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Jifeline Remote Diagnostics B.V.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Jifeline Remote Diagnostics B.V.? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Krijg er een beeld bij!

Bekijk de bedrijfsvideo van Jifeline Remote Diagnostics B.V.

Zien hoe het er bij Jifeline Remote Diagnostics B.V. aan toe gaat? Neem een kijkje en krijg alvast een beeld van misschien wel jouw toekomstige werkomgeving!

Check de Werkplek

Is Jifeline Remote Diagnostics B.V. jouw volgende werkgever?

Jifeline Remote Diagnostics B.V. is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van werkzaamheden in de autobranche en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!