Maak kennis met Macadam

Macadam werd in 1993 opgericht als logistieke partner voor Fleet- en Leasemaatschappijen en vanaf 2001 heeft Macadam zich gespecialiseerd in End-of- Lease Inspections.

Macadam is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal.
Van de meer dan 650.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert, worden er 100.000 gerealiseerd in Nederland zowel op locatie als ook bij de bestuurder thuis. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspectie van eindecontractvoertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleetowners, autofabrikanten en transporteurs.

Voordat een voertuig opgehaald wordt, onderwerpt een inspecteur van Macadam hem aan een inspectie volgens het Eindecontract- schadehandboek. Dankzij de hoogwaardige kwaliteitsfoto’s die ze nemen tijdens de inspectie kan elk schadegeval in detail bekeken worden. De inspecteur registreert en rapporteert eventuele schades aan het voertuig. Macadam herstelt geen voertuigen en is niet betrokken bij aanverwante activiteiten, dit om de onafhankelijkheid te vrijwaren.

Macadam rapporteert de schade aan de OEM of leasemaatschappij en na hun goedkeuring wordt het schadeverslag naar de bestuurder verzonden. Macadam inspecteert, haalt en brengt, transporteert of biedt elke vorm van logistieke ondersteuning die de klanten wensen; het motto is dan ook “waar u wilt, wanneer u wilt”.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Macadam

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Macadam

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Macadam? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Krijg er een beeld bij!

Bekijk de bedrijfsvideo van Macadam

Zien hoe het er bij Macadam aan toe gaat? Neem een kijkje en krijg alvast een beeld van misschien wel jouw toekomstige werkomgeving!

Check de Werkplek

Is Macadam jouw volgende werkgever?

Macadam is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van automotive inspecties en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!