Samen sleutelen aan succes

Iedere organisatie in de autobranchedie past bij onze bedrijfsvoeringzien we als potentiële partner. Dit hangt af van de onderlinge klik, wederzijds vertrouwen en de samenwerkingsmogelijkheden op het gebied van het aantrekken, opleiden en behouden van medewerkers en talent in de autobranche.

De bedrijven waar we mee samenwerken zijn onze partners en daar zijn we trots op. Voor iedere partner reserveren we daarom een eigen plekje op ons platform voor de autobranche; de Werkgever pagina.

Met jouw logo, bedrijfsomschrijving, foto’s, video’s en koppelingen naar jouw eigen social media en website stel jij jezelf gemakkelijk voor aan scholieren, studenten en werkzoekenden. Ook als je geen vacature open hebt staan, zorgen we ervoor dat jouw werkgeversmerk onder de aandacht blijft.

Werkgever pagina afbeelding bij Automotive Recruitment

Jouw werkgever pagina bestaat uit deze onderdelen:

Partnerpagina mockup voor bedrijven in de automotive

Goed gevonden!

Geoptimaliseerd voor bezoekers en zoekmachines

Door de technische structuur van iedere werkgever pagina, zien zoekmachines zoals Google en Bing de teksten, afbeeldingen en vacatures als een verlengstuk van jouw eigen website. We hebben de koppeling met jouw bedrijfsgegevens vooraf vastgelegd in de code van de pagina, zodat jouw online autoriteit en zichtbaarheid worden versterkt door jouw werkgever pagina.

Bezoekers vinden jouw partnerpagina bijvoorbeeld door te zoeken op vacatures in de buurt, afbeeldingen, jouw bedrijfsnaam en adres. Met behulp van slimme koppelingen met Google Maps en Social Media begrijpen zoekmachines de context.

Werkgever pagina afbeelding bij Automotive Recruitment

Stap binnen in onze Werkgever Showroom

Alle partners krijgen een plek in onze Partner Showroom die doorlinkt naar de betreffende partnerpagina. Hierbij worden het logo en de bedrijfsnaam duidelijk weergegeven. De indeling van onze showroom wijzigt regelmatig, zodat iedere partner gegarandeerd een keer bovenaan komt te staan.

blije medewerker kandidaat conversie
Werkgever pagina afbeelding bij Automotive Recruitment

Met welk gereedschap sleutel jij mee aan succes?

Meer info
Meer info
Meer info
Even kennismaken?