Maak kennis met Info Instruments B.V.

Info Instruments B.V. is een toonaangevende speler in de automotive branche en is trots op zijn partnerschap met vooraanstaande merken. Ze bedienen de regio’s Brabant, Zuid-Holland, Zeeland en Limburg als geautoriseerde partner voor VDO.

Info Instruments richt zich voornamelijk op de zakelijke markt en biedt een breed scala aan producten en diensten aan, waaronder de verkoop, reparatie en installatie van fleet management systemen, tachografen, alarmsystemen en voertuigvolgsystemen. Ze zijn ook experts in het beheren van wettelijke digitale tachograafgegevens en bieden hoogwaardige chauffeurstrainingen, erkend met CCV (Code95), evenals managementtrainingen voor TisWeb, het vooraanstaande archief- en analyse softwarepakket voor wettelijke digitale tachograafdata.

Tevens zijn zij in de transportbranche dé autoriteit als het gaat om oplossingen in zowel hard- als software voor het beheren van wettelijke digitale tachograafgegevens. Ze kunnen transportbedrijven begeleiden bij de implementatie van systeembeheer volgens de normen van het IL&T (ILT), wat in de praktijk betekent dat u mogelijk geen controle meer krijgt van het ILT met betrekking tot de naleving van de rij- en rusttijdenwet.

De RDW-erkende reparatieafdeling staat garant voor de vakkundige reparatie van voertuiginstrumenten, inclusief analoge tachografen. Ze hebben een sterke reputatie opgebouwd en zijn gespecialiseerd in het reviseren van oldtimer instrumenten.

Info Instruments is ISO 9001-gecertificeerd en heeft alle benodigde expertise en disciplines in huis om klanten een complete oplossing te bieden.

Met meer dan 35 jaar ervaring zijn ze een betrouwbare specialist in de automotive sector, die klanten optimale kwaliteit, uitgebreide kennis en uitstekende service biedt.

Info Instruments logo

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Info Instruments B.V.

Check de Werkplek

Info Instruments pand
Info Instruments pand
Info Instruments
Info Instruments pand
Trainingsruimte Info Instruments
Info Instruments bedrijfsbus

Is Info Instruments B.V. jouw volgende werkgever?

Info Instruments B.V. is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van specialist op het gebied van automotive toepassingen en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!