Maak kennis met Autobedrijf Wil van der Tol

Bij Autobedrijf Wil van der Tol, gevestigd in het hart van Nederland, staan ze al meer dan 50 jaar garant voor betrouwbare mobiliteit. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder de aanschaf van nieuwe en tweedehands auto’s, evenals professioneel onderhoud. De service is van topkwaliteit, en het ervaren team van monteurs, dat deel uitmaakt van de landelijke AutoCrew-formule van Bosch, zorgt voor deskundig onderhoud en reparaties met geavanceerde uitleesapparatuur.

Autobedrijf Wil van der Tol heeft een solide reputatie sinds de oprichting in 1973, gekenmerkt door eerlijke prijzen en transparante deals. Het team van gepassioneerde professionals staat klaar om deskundig advies te geven. Met aansluiting bij organisaties zoals BOVAG, de Nationale Auto Pas (NAP) en de RDW, en een centrale locatie in Nederland, is dit de ideale plek voor al je mobiliteitsbehoeften. Bij aflevering krijgt je auto standaard een 12 maanden APK-keuring en is inruil van je huidige auto mogelijk.

Autobedrijf Wil van der Tol hecht waarde aan eerlijkheid, kwaliteit en klanttevredenheid, en verwelkomt je graag in de showroom om je te helpen bij het vinden van jouw ideale auto of in de werkplaats voor het vakkundig uitvoeren van onderhoud en reparaties.

Logo Autobedrijf Wil van der Tol

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Autobedrijf Wil van der Tol

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Autobedrijf Wil van der Tol

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Autobedrijf Wil van der Tol? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Ingang Autobedrijf Wil van der Tol
Pand Autobedrijf Wil van der Tol
Pand Autobedrijf Wil van der Tol
Autobedrijf Wil van der Tol
Autobedrijf Wil van der Tol
Autobedrijf Wil van der Tol
Autobedrijf Wil van der Tol

Is Autobedrijf Wil van der Tol jouw volgende werkgever?

Autobedrijf Wil van der Tol is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van verkoop, onderhoud en reparatie en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!