Maak kennis met Bosch Car Service Breda L. Goverde

Bosch Car Service Breda L. Goverde is een universeel garagebedrijf dat al ruim 35 jaar een begrip in Breda en omstreken is.
Zij zijn aangesloten bij Bosch Car Service en Bovag en gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van alle merken en typen auto’s. In de werkplaats bieden zij full-service onderhoud voor alle auto; van schadeafwikkelingen tot aan airco-service en van APK tot aan revisering van motoren.

Bij Bosch Car Service Breda L. Goverde zijn de klanten ook aan het juiste adres voor de aanschaf van een auto; met een voorraad van circa 100 occasions van verschillende merken is er voor iedere klant te vinden wat er gezocht wordt.

De sfeer bij Bosch Car Service Breda L. Goverde is erg gemoedelijk en persoonlijk; zij hebben dan ook een grote trouwe klantenkring en zijn een (h)echt team!

Voor meer info kan je ook kijken op: https://indebuurt.nl/breda/bedrijvigheid/lennard-is-eigenaar-van-garage-bosch-car-service-breda-als-het-even-kan-sleutel-ik-mee~95981/

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Bosch Car Service Breda L. Goverde

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Bosch Car Service Breda L. Goverde

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Bosch Car Service Breda L. Goverde? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Is Bosch Car Service Breda L. Goverde jouw volgende werkgever?

Bosch Car Service Breda L. Goverde is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van werkzaamheden in de autobranche en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!