Maak kennis met Bark Classic Cars

Bark Classic Cars is een kleine specialist die al geruime tijd auto’s uit alle delen van de wereld restaureert en terugbrengt naar de originele staat. Daarbij mag je blijven zien dat het een gebruikte auto is. Onderdelen getekend door het weer zoals raamstijlen, deurgrepen etc. horen bij een oude auto. Bij Bark Classic Cars doen ze eigenlijk alles zelf, behalve als het met verf en lijm te maken heeft. Het specialisme ligt hoofdzakelijk bij de restauratie van Porsches, maar ook andere merken zoals Jaguar en BMW worden aangepakt.

De werkplaats is ruim opgezet en goed uitgerust. Indien onderdelen niet te vinden zijn, kunnen ze deze dan ook veelal zelf maken.
Bark Classic Cars wordt gerund door 2 passievolle mannen, een automonteur in de werkplaats en de eigenaar deels in de werkplaats en deels op kantoor. Vanwege het werkaanbod zijn zij op zoek naar een extra automonteur.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Bark Classic Cars

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Bark Classic Cars

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Bark Classic Cars? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Is Bark Classic Cars jouw volgende werkgever?

Bark Classic Cars is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van restauratie en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!