Transfer Fee in de Autobranche

In de voetbalwereld is het al jaren heel normaal en ook in andere sporten komt het steeds vaker voor: Een bonus op het moment dat je kiest voor een ander team. Een logische beloning, want je ruilt zekerheid in voor een nieuw avontuur.

In de autobranche was dit lange tijd ondenkbaar. In 2017 presenteerden we de Automotive Transfer Fee en sindsdien zijn er tientallen bonussen uitgedeeld! 

Is werken met een transfer fee iets voor mij?

Je houdt van je vak, werkt graag samen met collega’s en hebt plezier in wat je doet. Je wilt je blijven ontwikkelen, nog meer mooie ervaringen opdoen en bent benieuwd naar hoe andere bedrijven het doen. 

Hoe kom ik in aanmerking voor de overstap bonus?

Mijn naam is Dennis Verhoef, Recruitment Specialist in de autobranche en misschien wel binnenkort jouw zaakwaarnemer. Ik help je met doorontwikkeling in de techniek, op commercieel en administratief gebied of groeien naar of in een management functie. Samen kijken we naar jouw mogelijkheden!

Het partner netwerk dat ik in de afgelopen 20 jaar heb opgebouwd bestaat uit ruim veertig bedrijven met talloze kansen en mogelijkheden op het gebied van groei en ontwikkeling. Een aantal van deze partners biedt een riante overstap bonus wanneer je kiest voor hun team.

Dennis Verhoef DAR Dennis Automotive Recruitment

Bekijk de Transfer Fee video!

Scoor je eigen Overstap Bonus

Vacatures met een Automotive Transfer Fee

Ben je op zoek naar een volgende uitdaging mét een verdiende transfer fee? Dennis helpt je daar graag bij. De bal ligt bij jou 😉

Check Transfer Fee Vacatures
Even kennismaken?