Maak kennis met BCA Autoveiling

BCA Autoveiling is onderdeel van BCA Marketplace, Europa’s nr. 1 in voertuig remarketing. Met een fysieke veilinghal in Barneveld, diverse online veilingen en gecombineerde veilingen worden personenwagens, bedrijfswagens, motoren, vrachtwagens en bijzondere voertuigen verhandeld. De BCA Marketplace heeft vestigingen in Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.

BCA in Nederland organiseert meer dan 500 veilingen per jaar en veilt zo’n 1.000 voertuigen per week. Daarmee is BCA marktleider in Nederland. BCA brengt verkopende en kopende partijen succesvol samen op de veilingvloer. Naast veilingexpertise levert BCA voor alle klanten uitstekende service op het gebied van objectieve inspectie (inclusief digitaal rapport) en waardebepaling van het voertuig, transport en snelle afhandeling van facturatie en overdracht.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij BCA Autoveiling

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij BCA Autoveiling

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van BCA Autoveiling? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Is BCA Autoveiling jouw volgende werkgever?

BCA Autoveiling is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van autoveiling en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!