Maak kennis met Kärcher

Kärcher is wereldwijd marktleider op gebied van reinigingssystemen, producten en diensten. Het bedrijf staat voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. De sleutel van het succes van Kärcher, zijn hun gemotiveerde medewerkers die dagelijks hun expertise toewijden aan het bedrijf en product.
Bij Kärcher houden ze van uitdagingen en leven ze na. Of het nu gaat om alledaagse of buitengewone reinigingsprojecten, een binnenplaatsingang, fabriekshal of Mount Rushmore – bij Kärcher willen ze het dagelijks leven eenvoudiger, beter en aangenamer maken met krachtige, efficiënte reinigingsoplossingen.

Wat drijft de mensen bij Kärcher?
Hun heldere, eenvoudige innovatiefilosofie: innovatie is wat mensen ten goede komt. Zij zijn perfectionisten, die altijd systemen en ontwerpen heroverwegen. Ze hebben de moed om nieuwe wegen in te slaan en de overtuiging om dingen te doen in plaats van er alleen maar over te praten. Deze filosofie resulteert in oplossingen met overtuigende prestaties, kwaliteit en handling die de markt een stap voor zijn. Omdat reinheid voor de mensen bij Kärcher de mooiste uitdaging ter wereld is. Dit is waar ze naartoe werken. Elke dag.

Het hoofdkantoor van Kärcher Nederland is in Made. Naast de moderne kantoren bevinden zich hier ook een verkoop- en servicepunt (werkplaats). In de showroom worden diverse Kärcher producten voorgesteld en gedemonstreerd.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Kärcher

Krijg er een beeld bij!

Bekijk de bedrijfsvideo van Kärcher

Zien hoe het er bij Kärcher aan toe gaat? Neem een kijkje en krijg alvast een beeld van misschien wel jouw toekomstige werkomgeving!

Check de Werkplek

Is Kärcher jouw volgende werkgever?

Kärcher is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van de specialist in reinigings-equipment en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!