Maak kennis met GVB

GVB verzorgt het openbaar vervoer in de gemeenten Amsterdam, Diemen en het tot de gemeente Ouder-Amstel behorende Duivendrecht. Daarnaast exploiteert het twee lijnen in Amstelveen, vier lijnen in de Haarlemmermeer en veren over het IJ en het Noordzeekanaal. Iedere dag vervoeren zij duizenden reizigers naar hun werk, naar school of naar vriend of familielid.

Het hoofdkantoor is gevestigd aan de Arlandaweg in de kantorenwijk Teleport te Amsterdam bij het Station Sloterdijk.

GVB exploiteert 15 tramlijnen, 5 metrolijnen, 34 buslijnen en 9 veerdiensten. GVB heeft daarvoor voor de normale dienst de beschikking over 557 dienstvaardige vervoermiddelen 227 trams, 90 metrotreinstellen, 23 veren en 218 bussen.

GVB heeft twee tramremises (waarvan één voor een aanzienlijk deel in de openlucht), twee openluchtstallingen voor de trams van lijn 25 en 26, een basiswerkplaats rail met een openluchtstalling voor bussen, een lijnwerkplaats metro en hoofdwerkplaats Rail, vijf ’tailtracks’ waar de metrostellen staan opgesteld, een ponthaven, drie fuikparen voor de veren over het Noordzeekanaal en twee buswerkplaatsen. De buswerkplaatsen staan in Amsterdam West en Amsterdam Noord.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij GVB

Krijg er een beeld bij!

Bekijk de bedrijfsvideo van GVB

Zien hoe het er bij GVB aan toe gaat? Neem een kijkje en krijg alvast een beeld van misschien wel jouw toekomstige werkomgeving!

Check de Werkplek

Is GVB jouw volgende werkgever?

GVB is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van personenvervoer en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!