Maak kennis met Vakgarage Leithon

Vakgarage Leithon (voorheen Vakgarage Creyghton) is het onafhankelijke BOVAG autobedrijf tussen alle grotere merkdealers op het industrieterrein de Baanderij in Leiderdorp. Het team van Vakgarage Leithon bestaat uit 5 medewerkers

Zij hebben een ruime showroom en buitenterrein met altijd ca. 30 geselecteerde occasions op voorraad, waar voor iedere klant wel een occasion te vinden is. Indien de auto naar wens er niet tussen staat, dan gaan zij gewoon voor hun klanten op zoek!

In de moderne werkplaats kunnen klanten terecht met ieder merk personenauto en bedrijfswagen voor onderhoud, reparatie en diagnose, APK-keuring en schadeherstel. Ook elektrische en/of hybride auto’s zijn hier op hun plaats.
De monteurs bij Vakgarage Leithon zijn gewend om aan alle merken moderne auto’s te werken en scholing en cursussen hebben ze bij Vakgarage Leithon hoog in het vaandel staan. Vanzelfsprekend is de werkplaats uitgerust met de nieuwste testapparatuur om de auto’s “uit te lezen” en af te stellen.

In Leiden hebben zij ook nog een vestiging (Vakgarage WK Auto’s).

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Vakgarage Leithon

Check de Werkplek

Is Vakgarage Leithon jouw volgende werkgever?

Vakgarage Leithon is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van verkoop, onderhoud en reparatie van alle merken en typenin de autobranche en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!