Wat is employer Branding?

Employer Branding draait om hoe anderen jou als werkgever ervaren. Het is belangrijk om tevreden medewerkers te hebben, omdat deze een ambassadeur zijn van jouw bedrijf en potentiële nieuwe medewerkers aantrekken; toekomstige talentvolle medewerkers kiezen sneller voor een organisatie, als de huidige medewerkers tevreden zijn.

Wat heb je aan een sterk werkgeversmerk?

Match tussen merk en medewerker

Uiteindelijk trek je met een eerlijk beeld van je bedrijf de ‘matchende’ werknemers aan; werknemers die een klik met het bedrijf hebben en graag voor je werken. Wij zorgen ervoor dat het beeld dat kandidaten van jouw bedrijf krijgen, zo werkelijk mogelijk is. Door onze ervaring kennen we de markt en weten we dat deze steeds verandert. Door op een juiste manier te filteren vinden we de werknemer die past bij jouw bedrijf.

Employer Branding afbeelding bij Automotive Recruitment

Waar en hoe pas je Employer Branding toe?

Weet kandidaten te vinden

We zijn continu op zoek naar schaars talent om onze partners te versterken. Zeker in de automotive is het niet gemakkelijk om een geschikte kandidaat te vinden. Social Media wordt maximaal benut en laat ons gericht zoeken naar kandidaten die perfect passen bij de vacature. Omdat we ons kanalenkanon richten op zowel werkzoekenden als op mensen die al een baan hebben, weten we een zo groot mogelijke groep aan te spreken.

Employer Branding afbeelding bij Automotive Recruitment

Welk beeld hebben anderen van jouw bedrijf?

Word opgemerkt met een sterk merk

Kandidaten kijken verder dan de vacature en willen weten hoe het er in het bedrijf aan toe gaat. Een positief beeld van je onderneming neerzetten is daarom erg belangrijk. Met foto’s en vacature video’s geven we een goede indruk van de activiteiten en cultuur binnen jouw bedrijf en bereiken we kandidaten daar waar ze te vinden zijn. We kiezen samen welk platform en welke content het meest geschikt is.

Employer Branding afbeelding bij Automotive Recruitment

Hoe vergroot je de zichtbaarheid van jouw werkgeversmerk?

Meer info
Meer info
Meer info
Even kennismaken?