Maak kennis met Engel Trucks

Engel Trucks B.V. is gespecialiseerd in de in-/verkoop van nieuwe en gebruikte vrachtwagens, opleggers en bestelbussen van alle merken, typen en bouwjaren. Vanuit de locatie in Meerkerk bedienen ze vele tevreden klanten in binnen- en buitenland. Met meer dan 25 jaar praktijkervaring in de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte bedrijfsvoertuigen in meer dan 85 landen, is Engel Trucks B.V. expert in Global Trading. Om de internationale klanten nog beter van dienst te zijn en te weten waar hun behoeften liggen, reist Erik regelmatig naar het buitenland. Zo hebben ze onder andere meerdere malen het Afrikaanse continent bezocht om daar kennis te maken met de markt en handelaren.

Bij Engel Trucks werkt een klein team met gemotiveerde medewerkers die allemaal experts zijn binnen hun vakgebied en Engel Trucks B.V. heeft een eigen compleet ingerichte werkplaats waar uw voertuig gerepareerd, geserviced of opgebouwd kan. Zij staan ten alle tijden voor u klaar met passende oplossingen.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Engel Trucks

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Engel Trucks

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Engel Trucks? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Krijg er een beeld bij!

Bekijk de bedrijfsvideo van Engel Trucks

Zien hoe het er bij Engel Trucks aan toe gaat? Neem een kijkje en krijg alvast een beeld van misschien wel jouw toekomstige werkomgeving!

Check de Werkplek

Is Engel Trucks jouw volgende werkgever?

Engel Trucks is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van internationale truckhandel en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!