Maak kennis met Vakgarage WK Auto’s

Walter Kamsteeg begon ooit in 1993 zijn autobedrijf onder de naam Walter Kamsteeg automobielen. Naarmate de tijd vorderde begon de verkoop en zo ook de voorraad stevig te groeien. WK Auto’s verkocht op een zeker moment zo’n 300 occasions en had een voorraad van ca. 60 occasions. Walter Kamsteeg deed alles alleen, van het inkopen tot het afleveren van de auto’s. Natuurlijk moest de auto wel naar de werkplaats om APK gekeurd en/of gerepareerd te worden. Hij hoefde hiervoor nooit ver weg, op hetzelfde terrein aan de Zoeterwoudseweg zat namelijk ook een werkplaats en een automaterialen zaak gevestigd.

In 2003 kwamen deze vrij en werden deze ingericht als werkplaats en showroom en werd WK Auto’s een compleet bedrijf met alle faciliteiten gelijk aan de merkdealer. Om de klanten nog betere service en kwaliteit te bieden zijn ze daarom sinds november 2009 omgedoopt tot Vakgarage WK Auto’s. Wat ooit begon met verkopen van een paar gebruikte auto’s, is nu uitgegroeid tot één van de grootste merk onafhankelijke autobedrijven van Leiden en omstreken.

Sinds 2022 hebben zij ook een vestiging in Leiderdorp (Vakgarage Leithon).

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Vakgarage WK Auto’s

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Vakgarage WK Auto’s

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Vakgarage WK Auto’s? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Is Vakgarage WK Auto’s jouw volgende werkgever?

Vakgarage WK Auto’s is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van verkoop, onderhoud en reparatie van alle merken en typen en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!