Maak kennis met Imaweb

Imaweb is de Europese marktleider op het gebied van software-ontwikkeling voor de automotive sector, ontstaan uit de fusie van 4 toonaangevende ICT producenten Europa: I’Car Systems, DataFirst, ITmotive en Imaweb.

Stampyt (overgenomen door Imaweb in maart 2021) is een Franse startup gevestigd in West-Frankrijk die foto-oplossingen ontwikkelt en verkoopt voor de automobieldistributiesector om online verkoop te automatiseren en te stimuleren. Hierbij kan je denken aan foto-oplossingen tbv de presentatie en verkoop van occasions. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in Ede, van waaruit alle klanten in heel Nederland geholpen worden.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Imaweb

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Imaweb

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Imaweb? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Krijg er een beeld bij!

Bekijk de bedrijfsvideo van Imaweb

Zien hoe het er bij Imaweb aan toe gaat? Neem een kijkje en krijg alvast een beeld van misschien wel jouw toekomstige werkomgeving!

Check de Werkplek

Is Imaweb jouw volgende werkgever?

Imaweb is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van werkzaamheden in de autobranche en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!