Maak kennis met TB Truck & Trailer Service

De Van Tilburg-Bastianen Groep (TB) is al sinds 1934 actief in de automotive- en truckbranche en is dealer van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen Bedrijfswagens, DAF (trucks), GINAF (trucks) en Krone (trailers). Naast de twaalf DAF vestigingen in Nederland heeft de TB groep zes DAF vestigingen in Polen; Van Tilburg-Bastianen is dan ook een van de grootste DAF dealers in Europa.

Bij TB kan je tevens terecht voor universele autoleasing (TB Lease), personenwagenverhuur (TB Autoverhuur / Euromobil), schadeherstel (Care Autoschade) en truck & trailer verhuur (Combi Cargo). Kortom TB heeft alle mogelijkheden in huis om de klant volledig te ontzorgen op het gebied van mobiliteit.

De Van Tilburg-Bastianen Groep is opgedeeld in verschillende vestigingen en afdelingen. Door het bedrijf op deze manier in te richten, is het familie gevoel bewaard gebleven en werk je over het algemeen in een klein team waarin je echt het verschil nog kunt maken. Binnen TB worden durf, lef en ondernemerschap gestimuleerd waarbij persoonlijk contact, aandacht voor elkaar, waardering en respect centraal staan.

Werken bij TB betekent dat je werkt bij een financieel gezond, stabiel en succesvol familiebedrijf waarbij je volop mogelijkheden en kansen krijgt om verder te groeien en jezelf verder te ontwikkelen!

Logo TB

Werkgever informatie

  • Locatie:
    Breda
  • Specialisatie:
    Werkzaamheden in de Autobranche
  • Website:
    http://www.tb.nl

Werkgever locatie

Vacatures bij TB Truck & Trailer Service

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij TB Truck & Trailer Service

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van TB Truck & Trailer Service? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Krijg er een beeld bij!

Bekijk de bedrijfsvideo van TB Truck & Trailer Service

Zien hoe het er bij TB Truck & Trailer Service aan toe gaat? Neem een kijkje en krijg alvast een beeld van misschien wel jouw toekomstige werkomgeving!

Check de Werkplek

Is TB Truck & Trailer Service jouw volgende werkgever?

TB Truck & Trailer Service is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van werkzaamheden in de autobranche en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!