Maak kennis met Bosch Car Service S. de Weerd

Bosch Car Service S. de Weerd is gevestigd op het industrieterrein in Bussum. Naast een ruim opgezette showroom, hebben ze ook een zeer ruime en lichte werkplaats met 6 bruggen. Het team van Bosch Car Service S. de Weerd bestaat uit 3 medewerkers en Siebolt, de eigenaar, werkt zelf mee op de verkoop, receptie en indien nodig ook in de werkplaats. De sfeer is erg gemoedelijk zowel binnen het team als met de klanten (velen zijn al jaren klant).

Bij Bosch Car Service S. de Weerd kunnen de klanten terecht voor deskundig advies, vakkundig onderhoud en reparatiewerk. Omdat zij onderdeel zijn van Bosch Car Service behoudt de klant bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie, ongeacht waar de auto gekocht is. Zij werken volgens de voorschriften van de fabrikanten en met originele kwaliteitsonderdelen, waardoor de fabrieksgarantie geldig blijft. Ook zijn zij gespecialiseerd in elektrische auto’s.

De klanten kunnen niet alleen terecht voor onderhoud en reparaties aan hun auto, maar ook voor de aanschaf van een occasion of van een Qooder.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Bosch Car Service S. de Weerd

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Bosch Car Service S. de Weerd

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Bosch Car Service S. de Weerd? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Is Bosch Car Service S. de Weerd jouw volgende werkgever?

Bosch Car Service S. de Weerd is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van werkzaamheden in de autobranche en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!