Maak kennis met Van Loon Carservice

Van Loon Carservice is opgericht in 2015 door Ruud Baars. Ruud heeft het bedrijf doorgezet na het stoppen van de activiteiten van de familie van Loon. Begin mei 2018 is Van Loon Carservice verhuisd naar de nieuwe locatie op de Nieuwe Gouwe Oost Zijde 9. Hier hebben zij een ruime en lichte werkplaats met alle moderne gereedschappen en uitlees apparatuur ingericht om ook de uitdagingen in de toekomst aan te kunnen.

De missie van Van Loon Carservice is om de klant op een eerlijke en deskundige manier te begeleiden bij de aankoop en het onderhoud van een auto, zodat deze niet voor verrassingen komt te staan. De monteurs werken dan ook volgens de fabrieksgegevens van de fabrikant zodat de auto op de juiste manier, volgens het boekje, wordt onderhouden en de klant de fabrieksgarantie behoudt op uw (nieuwe) auto.

Of het nu gaat om aanschaf van een occasion, onderhoud, een servicebeurt, APK keuring of reparatie aan uw auto, bij Van Loon Carservice is de klant aan het juiste adres!

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Van Loon Carservice

Check de Werkplek

Is Van Loon Carservice jouw volgende werkgever?

Van Loon Carservice is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van verkoop, onderhoud en reparatie van alles merken en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!