Maak kennis met Hedin Automotive Alkmaar

Hedin Automotive is een van de grote automobielconcerns in Nederland. Bij Hedin Automotive kan je als klant niet alleen een auto kopen, maar ook leasen en huren. Daarnaast verzorgen zij het onderhoud vanuit de werkplaatsen en kunnen zij ook alle schades herstellen. Natuurlijk kunnen zij ook helpen met de financiering of verzekering.
Met meer dan 70 vestigingen door het hele land vind je bij Hedin Automotive altijd jouw nieuwe werkplek dichtbij huis. Waar en bij wie je ook aanklopt, je treft altijd iemand met een autohart. Want dat is wat iedereen bij Hedin Automotive verbindt; alle collega’s hebben een passie om met auto’s te werken. En dat voel je!
Op de vestiging van Hedin Automotive in Alkmaar worden de merken Jaguar, Land Rover en Kia vertegenwoordigd. Het team op de vestiging bestaat uit 30 medewerkers, waarvan voor Kia 2 Service Adviseurs en de Kia werkplaats is uitgerust met 6 bruggen.
Hedin Automotive - logo wit

Werkgever informatie

 • Locatie:
  Alkmaar
 • Bedrijfsgrootte:
  ~1800
 • Ervaring vanaf:
  1993
 • Specialisatie:
  Verkoop, onderhoud, reparatie, lease en financiering van personenwagens en bedrijfswagens
 • Website:
  https://www.hedinautomotive.nl/kia

Werkgever locatie

Vacatures bij Hedin Automotive Alkmaar

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Hedin Automotive Alkmaar

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Hedin Automotive Alkmaar? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Hedin Automotive Alkmaar Kia Pand
Hedin Automotive Alkmaar Kia Pand
Hedin Automotive Alkmaar Kia Showroom
Hedin Automotive Alkmaar Kia Showroom
Hedin Automotive Alkmaar Kia Showroom
Hedin Automotive Alkmaar Kia Showroom
Hedin Automotive Alkmaar Kia Showroom
Werkplaatsreceptie Hedin Automotive Alkmaar

Is Hedin Automotive Alkmaar jouw volgende werkgever?

Hedin Automotive Alkmaar is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van verkoop, onderhoud, reparatie, lease en financiering van personenwagens en bedrijfswagens en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!