Maak kennis met Koopman Truck & Trailer Service

Een eeuw geleden startte Siebe Koopman een eenmansbedrijf, het bedrijf wat inmiddels is uitgegroeid tot een familiebedrijf met meer dan 1.100 betrokken medewerkers in Nederland, België en Duitsland dat klanten complete logistieke oplossingen aanbiedt. Het specialisme van Koopman is automotive logistics. Ze bieden een scala aan oplossingen zoals het aflever klaarmaken van voertuigen, korte of langdurige opslag, het verkoopklaar maken van ex-lease of huurauto’s, het transport van grote volumes voertuigen tot 1 voertuig of directe aflevering aan de eindklant. Vanuit cargo logistics distribueren ze diverse soorten vracht; van een enkel pakket, een paar pallets, tot volledige ladingen inclusief opslag en het gehele voorraadbeheer.

Bij de werkplaatsen van Koopman Truck & Trailer Service vindt het onderhoud plaats voor het wagenpark van alle bedrijven van Koopman Logistics Group BV. Breed opgeleide monteurs beschikken over het materiaal én de kennis om het materiaal van Koopman betrouwbaar op de weg te houden. De werkzaamheden van Truck & Trailer Service zijn gericht op langdurige inzet van het materieel. Ook trucks en trailers van externe bedrijven kunnen voor reparatie en onderhoudswerkzaamheden worden aangeboden.

Naast de werkplaats in Nijkerk heeft Koopman Truck & Trailer Service ook vestigingen in Noordhorn en Neuenburg (DE).

Voor meer informatie kijk je op https://www.werkenbijkoopman.nl/vacatures/bedrijfswagenmonteur

tap jij binnen bij Koopman TTS en word je deel van een leuk, gezellig en klein werkplaats team?!

Werkgever informatie

 • Locatie:
  Nijkerk
 • Bedrijfsgrootte:
  ~1100
 • Ervaring vanaf:
  1923
 • Specialisatie:
  Onderhoud en reparatie eigen wagenpark, bestaande uit ca 1200 eenheden, mn. autotransporters
 • Website:
  https://www.koopman.nl/

Werkgever locatie

Vacatures bij Koopman Truck & Trailer Service

Krijg er een beeld bij!

Bekijk de bedrijfsvideo van Koopman Truck & Trailer Service

Zien hoe het er bij Koopman Truck & Trailer Service aan toe gaat? Neem een kijkje en krijg alvast een beeld van misschien wel jouw toekomstige werkomgeving!

Check de Werkplek

Is Koopman Truck & Trailer Service jouw volgende werkgever?

Koopman Truck & Trailer Service is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van onderhoud en reparatie eigen wagenpark, bestaande uit ca 1200 eenheden, mn. autotransporters en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!