Maak kennis met AutoHam Autoschade

Bij AutoHam Autoschade staat men altijd klaar om te assisteren bij het herstellen van allerlei soorten autoschade. Of een klant nu een particulier, bedrijfseigenaar of verzekeringnemer is, AutoHam Autoschade zet zich in om hun voertuigen in topconditie te herstellen, ongeacht het type schade. Of het nu gaat om aanrijdingsschade, een onschuldig parkeerdeukje of schade veroorzaakt door hevige stormen of hagel, AutoHam Autoschade is de juiste plek om te zijn.

Het kleine team van ervaren professionals bij AutoHam Autoschade is bedreven in het herstellen van schade aan alle merken personenauto’s en lichte bedrijfsvoertuigen. Of het nu gaat om een kleine deuk of om uitgebreide schade, het team heeft de expertise en de middelen om de voertuigen weer in topconditie te brengen. De toegewijde vakmensen zorgen ervoor dat de auto’s er weer als nieuw uitzien en perfect presteren op de weg.

Logo AutoHam Autoschade

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij AutoHam Autoschade

Check de Werkplek

AutoHam Autoschade Tesla met schade
AutoHam Autoschade Auto gespoten in spuitcabine
AutoHam Autoschade Chevrolet Camaro in spuitcabine
AutoHam Autoschade schade rechtsachter
AutoHam Autoschade onderdelen in Spuitcabine
AutoHam Autoschade schade linksachter
AutoHam Autoschade Bedrijfswagen klaar voor spuiten
AutoHam Autoschade Auto afgeplakt en klaar voor spuiten
AutoHam Autoschade Auto

Is AutoHam Autoschade jouw volgende werkgever?

AutoHam Autoschade is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van herstellen van autoschades en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!