Maak kennis met Exco Auto’s

Exco Auto’s is al meer dan 30 jaar een gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van exclusieve auto’s van merken als Jaguar, Daimler, Land River, Range Rover en Bentley. Niet alleen klanten uit Nederland maar ook vanuit de rest van Europa weten Exco Auto’s te vinden en vertrouwen op de service en kwaliteit die Exco Auto’s al vanaf de start levert. Exco Auto’s is een zeer stabiel en financieel gezond familiebedrijf met een rijke historie. De rode draad door het bedrijf komt tot uiting in de slogan “wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn”. Exco Auto’s hecht dan ook zeer veel waarde aan service, kwaliteit en aan een goede werksfeer.

Naast de aanschaf van een gebruikte auto van bovenstaande merken, kunnen de klanten hier ook terecht voor hot onderhoud van de merken Jaguar en Daimler vanaf 1995 tot heden (alle typen Jaguar XJ, XK , S-TYPE, XF, F-Type, F-Pace, E-Pace en XE), gebruikte en nieuwe Jaguar onderdelen voor de typen XJ, XK8 , XKR , S-Type , XF, F-Type, F-Pace, E-Pace en XE (jaargangen 1991 tot heden), airco-service, LPG – inbouw, schadetaxatie, schadereparaties en oplossen van elektrische storingen. In de goed uitgeruste werkplaats hebben zij dus alle moderne diagnose apparatuur en speciaal gereedschap om de klanten weer op weg te helpen.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Exco Auto’s

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Exco Auto’s

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Exco Auto’s? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Is Exco Auto’s jouw volgende werkgever?

Exco Auto’s is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van werkzaamheden in de autobranche en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!