Maak kennis met JAMES Auto Service Tilburg

James Auto Service Tilburg is een universeel garagebedrijf dat al 30 jaar bestaat! Het is begonnen als Fiat, Alfa en Lancia specialist en in 2011 heeft men besloten om zich aan te sluiten bij James. Sindsdien zijn zij gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van alle merken en typen auto’s. Daarnaast kunnen de klanten hier ook terecht voor de aanschaf van een andere auto of voor het huren van een auto. Een echt full-service bedrijf dus!

Bij James Auto Service Tilburg werken 8 mensen; 1 in de verkoop, 1 op de receptie, 4 in de werkplaats en de eigenaar werkt op nagenoeg alle gebieden zelf ook mee.
De sfeer is erg gemoedelijk en toegankelijk. Klanten komen hier graag en zij hebben dan ook een trouwe klantenkring welke ze ook bij naam kennen. Dit komt mede doordat klantbehandeling en beleving hier hoog in het vaandel staat. Het wagenpark dat men onderhoudt is jonggebruikt. Deze auto’s zijn zowel van particulieren maar ook van leasemaatschappijen.

James Auto Service Tilburg: een mooi universeel garagebedrijf met afwisselend werk en klanten.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij JAMES Auto Service Tilburg

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij JAMES Auto Service Tilburg

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van JAMES Auto Service Tilburg? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Krijg er een beeld bij!

Bekijk de bedrijfsvideo van JAMES Auto Service Tilburg

Zien hoe het er bij JAMES Auto Service Tilburg aan toe gaat? Neem een kijkje en krijg alvast een beeld van misschien wel jouw toekomstige werkomgeving!

"]

Check de Werkplek

Is JAMES Auto Service Tilburg jouw volgende werkgever?

JAMES Auto Service Tilburg is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van werkzaamheden in de autobranche en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!