Maak kennis met Autobedrijf van Schaik

Autobedrijf van Schaik is een familie bedrijf met ruim 80 jaar kennis en ervaring, waar de klant altijd op nummer 1 staat. Klant gericht- en tevredenheid is dan ook het motto. Geen afspraak? Geen probleem! Voor een kleine reparatie, zoals een lampje vervangen of de bandenspanning controleren bent u dan ook altijd van harte welkom. Autobedrijf Van Schaik zorgt dat u weer zo snel mogelijk en veilig de weg op kunt.

Autobedrijf Van Schaik heeft 2 vestigingen, Krimpen aan den IJssel en Schoonhoven. Men startte met de vestiging in de binnenstad van Schoonhoven in 2004 met de verkoop van Toyota personenwagens. Al gauw bleek dat deze vestiging niet meer voldeed aan de eisen van deze tijd en in maart 2006 verhuisden Van Schaik naar een volledig nieuw en modern pand op het bedrijventerrein in Schoonhoven-Oost.

Bij Autobedrijf van Schaik bent u niet alleen aan het juiste adres voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Toyota of Suzuki, maar ook voor de verzekering, financiering, reparatie en onderhoud of huur er van. Daarnaast

De werkplaats staat alom bekend door haar hoog opgeleide autotechnici. Naast onderhoud en reparatie van niet alleen Toyota’s en Suzuki’s, maar ook alle andere merken, verzorgen zij in hun goed geoutilleerde werkplaats tevens het inbouwen van alle accessoires en het apk-keuren van benzine auto’s

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Autobedrijf van Schaik

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Autobedrijf van Schaik

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Autobedrijf van Schaik? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Is Autobedrijf van Schaik jouw volgende werkgever?

Autobedrijf van Schaik is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van werkzaamheden in de autobranche en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!