Maak kennis met Garage Naarden Total Car Service

Johan Bronkhorst heeft al bijna 20 jaar als zelfstandige gewerkt onder de naam Total Technics. In die tijd had hij altijd een kleine garage voor zijn hobby en later werd het een combinatie van hobby en werk. Toen de garage steeds groter werd, besloot hij om samen met zijn partner Arenda door te gaan. Johan werkte in de werkplaats terwijl Arenda op kantoor werkte.

Om het bedrijf meer bekendheid te geven in de regio en verdere groei te stimuleren, is de naam veranderd naar Garage Naarden Total Car Service. Begin 2017 hebben ze een nieuw plan opgesteld waarbij het aannemen van personeel het belangrijkste doel was. Ze wilden samen met hen een solide basis vormen. Sindsdien is de omzet elk jaar fors gegroeid. Aan het eind van 2019 werd er een tweede monteur aangenomen. Ook Garage Naarden is niet ontsnapt aan de gevolgen van corona. In 2020 en 2021 moesten ze alle zeilen bijzetten om op koers te blijven. Maar zowel in 2022 als dit jaar realiseert Garage Naarden weer dubbelcijferige omzetgroei.

Garage Naarden Total Car Service is gevestigd in het hart van het Gooi, waar persoonlijk contact en het leveren van optimale kwaliteit en service centraal staan. Dit alles tegen een eerlijke prijs. Bij Garage Naarden wordt er geen onderscheid gemaakt tussen verschillende automerken voor reparaties en onderhoudswerkzaamheden.

Logo Garage Naarden Total Car Service

Werkgever informatie

 • Locatie:
  Naarden
 • Bedrijfsgrootte:
  ~4
 • Specialisatie:
  Reparatie en onderhoud van alle merken en type auto's
 • Website:
  https://garagenaarden.com/

Werkgever locatie

Vacatures bij Garage Naarden Total Car Service

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Garage Naarden Total Car Service

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Garage Naarden Total Car Service? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Garage Naarden Total Car Service - Het Team
Garage Naarden Total Car Service
Garage Naarden Total Car Service
Garage Naarden Total Car Service
Garage Naarden Total Car Service
Garage Naarden Total Car Service
Garage Naarden Total Car Service
Garage Naarden Total Car Service

Is Garage Naarden Total Car Service jouw volgende werkgever?

Garage Naarden Total Car Service is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van reparatie en onderhoud van alle merken en type auto's en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!