Maak kennis met Auto van Dijk Klazienaveen

Auto van Dijk is al 30 jaar te vinden in Klazienaveen (Drenthe) en is een (h)echt familiebedrijf waar ongeveer 15 mensen werken.

De klanten, welke uit heel Nederland Auto van Dijk weten te vinden, kunnen hier terecht voor de aanschaf van een (gebruikte) auto of onderhoud en reparatie. In de werkplaats wordt er gewerkt met de nieuwste diagnose-apparatuur en krijgen de ervaren monteurs alle mogelijkheden om zichzelf nog verder te ontplooien. Ook kan men hier terecht voor spot-repair of het laten poetsen van de auto.

Auto Van Dijk is dan ook een full-service familiebedrijf met een trouwe klantenkring, hoge mate van service en klanttevredenheid en bovenal een fijne werkgever!

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Auto van Dijk Klazienaveen

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Auto van Dijk Klazienaveen

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Auto van Dijk Klazienaveen? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Is Auto van Dijk Klazienaveen jouw volgende werkgever?

Auto van Dijk Klazienaveen is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van werkzaamheden in de autobranche en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!