Maak kennis met Autobedrijf Poll

Autobedrijf Poll is de officiële Ford dealer in ‘t Gooi en omstreken. Al ruim 80 jaar! (sinds 1936) hebben zij als familiebedrijf de klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en daar staan zij dan ook bekend om.

Koos Poll is de 3e generatie Poll die aan de slag in het bedrijf. Als directeur/eigenaar is hij er trots op dat de klanten Autobedrijf Poll al jarenlang trouw zijn en weten te vinden voor advies en onderhoud.

Autobedrijf Poll heeft vestigingen in Hilversum en Huizen. De klanten zijn bij Autobedrijf Poll aan het juiste adres voor de aanschaf van zowel nieuwe als gebruikte Ford personenwagens en bedrijfswagens, maar ook voor het onderhoud, financiering, leasing etc.
Autobedrijf Poll is dan ook de mobiliteitspartner in ’t Gooi en omstreken.

Werkgever informatie

  • Locatie:
    Hilversum
  • Specialisatie:
    Onderhoud en verkoop Ford en onderhoud en reparatie universeel
  • Website:
    https://www.ford-poll.nl/

Werkgever locatie

Vacatures bij Autobedrijf Poll

Krijg er een beeld bij!

Bekijk de bedrijfsvideo van Autobedrijf Poll

Zien hoe het er bij Autobedrijf Poll aan toe gaat? Neem een kijkje en krijg alvast een beeld van misschien wel jouw toekomstige werkomgeving!

Check de Werkplek

Is Autobedrijf Poll jouw volgende werkgever?

Autobedrijf Poll is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van onderhoud en verkoop ford en onderhoud en reparatie universeel en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!