Maak kennis met Autobedrijf van Dijk Driebruggen

In het centrum van Het Groene Hart, in het landelijke Driebruggen bevindt zich autobedrijf Van Dijk. Een kleinschalig universeel autobedrijf dat zich onderscheidt door service, persoonlijke aandacht en een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Autobedrijf Van Dijk in Driebruggen is in 2000 gestart door Theo van Dijk. Toen zat het nog achter zijn huis op het erf in een garage. Hier deed hij onderhoud en reparaties van auto’s. Daarnaast werkte hij voor een aantal dagen per week bij Autobedrijf Boerefijn in Driebruggen. Aangezien de eigenaar geen opvolger heeft en de werkzaamheden thuis ook toenemen besluit Theo op 1 juli 2005 Autobedrijf Boerefijn over te nemen. In 2008 komt er een nieuwe naam en logo en is Autobedrijf Van Dijk in Driebruggen een feit!
Naast het onderhoud aan alle merken en typen auto’s kunnen klanten ook bij Theo terecht voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto.

In 2006 voegt Theo een nieuw onderdeel toe; hij wordt brommobiel specialist, eerst dealer van Bellier en JDM en een jaar later in 2007 gevolgd door het grootste brommobielmerk Microcar. Sinds 2014 zijn daar ook Casalini en Ligier brommobielen bijgekomen. Al deze merken zijn in de showroom in Driebruggen te bewonderen. Naast de aanschaf van een brommobiel, kan men hier ook terecht voor onderhoud en reparaties aan brommobielen.

Upload Image...

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Autobedrijf van Dijk Driebruggen

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Autobedrijf van Dijk Driebruggen

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Autobedrijf van Dijk Driebruggen? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Is Autobedrijf van Dijk Driebruggen jouw volgende werkgever?

Autobedrijf van Dijk Driebruggen is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van werkzaamheden in de autobranche en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!