Maak kennis met Segway-Ninebot

Segway-Ninebot is een wereldwijd bedrijf dat luxe elektronische goederen produceert en verkoopt en heeft een regionaal Europees hoofdkantoor in Amsterdam.

Het bedrijf begon in 1999 met uitvinder Dean Kamen, die het product uitvond waar Segway bekend om staat, de personal transporter. Na jaren de producten te hebben verkocht aan touroperators, beveiliging, politie, magazijnen en andere B2B-oplossingen, fuseerde het bedrijf in 2015 met het Chinese bedrijf Ninebot. Het gecombineerde bedrijf richt zich nu op onderzoek en ontwikkeling, ontwerp, productie, distributie en verkoop van korte -vervoersproducten voor zowel bedrijven als consumenten; Hierbij kan je denken aan diverse soorten eScooters, kickScooters en andere elektrische vervoermiddelen.

Sinds de fusie is het productassortiment snel uitgebreid met producten in de categorie micromobiliteit, maar ook fun- en robotica-oplossingen. Het uiteindelijke doel is om de evolutie van de producten te bevorderen om ’s werelds toonaangevende leverancier van mobiele robotica-oplossingen te worden.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Segway-Ninebot

Krijg er een beeld bij!

Bekijk de bedrijfsvideo van Segway-Ninebot

Zien hoe het er bij Segway-Ninebot aan toe gaat? Neem een kijkje en krijg alvast een beeld van misschien wel jouw toekomstige werkomgeving!

Check de Werkplek

Is Segway-Ninebot jouw volgende werkgever?

Segway-Ninebot is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van micromobiliteit en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!