Maak kennis met Koopman Autoservice

Koopman Autoservice bestaat reeds sinds 2006 (sinds 2015 in Opmeer) en is begin 2022 versterkt met 4 vakspecialisten door de overname van Autobedrijf Gerard Mooij. Gerard Mooij was 33 jaar een begrip in Opmeer als Dealer van Peugeot en later als Universeel bedrijf met Peugeot specialisatie.

Koopman Autoservice beschikt over een ruime en moderne werkplaats waar dagelijks gedreven technici werken om de klanten op weg te helpen en te houden. Kwaliteit en een hoge servicegraad is wat zij iedere dag nastreven; geen half werk!

Zij werken aan personen -en bedrijfsauto`s, de verdeling is 60/40. Bij de receptie wordt u welkom geheten door Chef Hans Meijners. Hans gaat altijd voor tevreden medewerkers en blije klanten.

Koopman Autoservice is een zusterbedrijf van Koopman Bedrijfswagens; de bedrijfswagen specialist voor zowel nieuw als gebruikt, voor koop en voor lease met altijd meer dan 50 bedrijfswagen die rechtstreeks uit voorraad kunnen worden geleverd.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Koopman Autoservice

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Koopman Autoservice

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Koopman Autoservice? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Krijg er een beeld bij!

Bekijk de bedrijfsvideo van Koopman Autoservice

Zien hoe het er bij Koopman Autoservice aan toe gaat? Neem een kijkje en krijg alvast een beeld van misschien wel jouw toekomstige werkomgeving!

Check de Werkplek

Is Koopman Autoservice jouw volgende werkgever?

Koopman Autoservice is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van inkoop, verkoop en onderhoud van bedrijfswagens en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!