Maak kennis met Autobedrijf de Pijper

Autobedrijf de Pijper is een universeel autobedrijf en is begonnen in 1979. Bert de Pijper ging het avontuur aan en begon een eigen autogarage in zijn woonplaats Tienhoven. Tien jaar later was de klantenkring en de voorraad dusdanig toegenomen, dat een verhuizing richting Maarssen de vervolgstap was.

In Maarssen werd er een geheel nieuw pand gebouwd aan de Straatweg 1A te Maarssen, waar het bedrijf nog steeds gevestigd is. Op deze nieuwe locatie had het bedrijf de mogelijkheden om te groeien en de klanten in nog meer behoefte te voorzien. Met deze verhuizing naar Maarssen nam de klantenkring en het team van Autobedrijf de Pijper ook gestaag toe.

In 2006 werd er een nieuwe mijlpaal binnen het bedrijf behaald: er vond namelijk een wisseling op de directeurspositie plaats. Zoon Alfred de Pijper is vanaf dat moment namelijk de directeur van het bedrijf. Sindsdien is het team uitgegroeid tot 12 werknemers!

Kortom, een écht familiebedrijf waar één ding centraal staat en dat bent is de klant!

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij Autobedrijf de Pijper

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij Autobedrijf de Pijper

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van Autobedrijf de Pijper? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Check de Werkplek

Is Autobedrijf de Pijper jouw volgende werkgever?

Autobedrijf de Pijper is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van verkoop van jonge gebruikte occasions en zoekopdrachten van jonge occasions en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!