Maak kennis met ATR Transmissies

ATR Transmissies is al ruim 40 jaar DE specialist in de diagnose, revisie en onderhoud aan versnellingsbakken, koppelomvormers en kleppenblokken!

ATR Transmissies is met 15 man een van de grotere specialisten in Nederland en zij onderscheiden ons door het bieden van een totaaloplossing, een eigen materiaalkeuze en ze doen uitgebreid research om de kwaliteit van de revisies constant te verbeteren.

Van oorsprong zijn zij gespecialiseerd in de revisie en reparatie van automatische transmissies. Maar vandaag de dag gaan zij een flinke stap verder. Kennis die is opgedaan uit jarenlange research gebruiken zij ook om een deel van de onderdelen zelf te produceren. Zo kijken ze kritisch naar de gebruikte materialen en toleranties. Door deze focus op ontwikkeling en innovatie, kunnen zij de versnellingsbakken, koppelomvormers en kleppenblokken vaak beter dan nieuw weer afleveren.

Werkgever informatie

Werkgever locatie

Vacatures bij ATR Transmissies

Er is op dit moment geen openstaande vacature bij ATR Transmissies

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures van ATR Transmissies? Zet een vacaturemelding aan of stuur ons een berichtje.

Krijg er een beeld bij!

Bekijk de bedrijfsvideo van ATR Transmissies

Zien hoe het er bij ATR Transmissies aan toe gaat? Neem een kijkje en krijg alvast een beeld van misschien wel jouw toekomstige werkomgeving!

Check de Werkplek

Is ATR Transmissies jouw volgende werkgever?

ATR Transmissies is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die enthousiast worden van werkzaamheden in de autobranche en graag werken in de autobranche. Heb je nog geen vacature gevonden die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, zodat we samen kunnen kijken naar jouw volgende werkplek in de automotive!